enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpşanlıurfaurfahaberlersondakikaobjektifpressurfa haberleri
DOLAR
34,1102
EURO
38,1176
ALTIN
2.872,83
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
28°C
Şanlıurfa
28°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C

Viranşehir’de Amatör Spor Kulüplerine Destek Toplantısı

Viranşehir’de Amatör Spor Kulüplerine Destek Toplantısı
REKLAM ALANI
19.09.2024 21:09
A+
A-

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Adnan Yükselir ve Genel Sekreter Murat Basyan’ı makamında ağırladı. Ziyarette Viranşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kanar, Viranşehir Gücü Kulüp Başkanı Ferhat Uzun, Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulübü Sportif Direktörü Fahrettin Baydar da yer aldı.

Toplantıda amatör spor kulüplerinin ihtiyaçları ve geleceği hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. ASKF Başkanı Yükselir, amatör kulüplerin daha iyi koşullarda faaliyet göstermesi için maddi destek talebinde bulunarak, bu desteğin gençlerin sporla buluşması ve sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Eş Başkan İnan ise amatör sporun önemine dikkat çekerek, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı. Belediye bütçesinin kısıtlı olduğunu belirtmesine rağmen, amatör spora destek vermeye çalışacaklarını ifade etti: “Viranşehir Belediyesi olarak sporun her alanında gençlerimizi desteklemeye hazırız.”Toplantıda iş birliği ve destek mekanizmalarının geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulurken, amatör sporun geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar, Viranşehir’in spor alanındaki potansiyelinin artırılması açısından umut verici bir başlangıç olarak değerlendirildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.